MEDVIRKENDE

Dansk Slager Parade

"Lidt go' musik gør alle mennesker glade."

Gustav Winckler

DANSK SLAGER PARADE

HVEM ER MED?

 

Bjørn Tidmand, der var en af de bærende kræfter i paradens begyndelse sammen med bl.a. Tommy Seebach, vender nu tilbage og giver sine velkendte hits, lige fra “Lille Sommerfugl” og “Brænd mine Breve” til “Nu tager jeg til Dublin” og “Rosen er rød min ven” og mange flere.

 

John Andersen, forsanger i “The Rocking Ghosts”, er med for første gang på paraden. Han giver med garanti både langeplagen “Belinda” og “Oh Oh, What a Kiss”.

 

Lars Stryg, fra “Lars Stryg & Royal Strings” vender tilbage efter succesen i 2017, og bringer igen sine hits ud til publikum – bl.a. den sang, der har ligget længst på Dansktoppen: Klassikeren “Aldrig mer’ må jeg se dig” – 55 uger på listen. Desuden bliver der genhør med “Hvor er det sted”.

 

Gry Meilstrup, som enhver dansker kender fra sangen “Kloden Drejer”, som vandt det danske Melodi Grand Prix i 1983, hvor rejehoppet blev opfundet. “Kom og kys mig” blev i 2017 kåret som årets dansktophit i Boxen.

 

Lise Haavik sang i 1986 hittet “Du er fuld af løgn” og har i mange år været blandt de populæreste navne på Dansk Slager Parade. Efter et års pause er hun atter ombord med forrygende fortolkninger af de store dansktophits.

 

Anne-Mette Rix tog alle med storm, da hun debuterede i 2006, hvor hun erstattede den sygemeldte Anne Herdorf. Publikum tog hende til deres hjerter med superlativer som den nye Birthe Kjær. Med den popularitet får hun et tredie år på slageren.

 

Klaus & Servants er traditionen tro bandet, der bakker alle kunstnerne op og optræder med deres egne suveræne hits. Hvem kender ikke “Herstedvester”, “Bank tre gange” og ”Den bedste pige”.

 

Showet bindes sammen af konferencier Karin Strand-Holm – kendt fra DK4 tv-showet “Syng med & Tip et hit”.

Holdet på Dansk Slager Parade 2018.

DANMARKS STØRSTE DANSKTOP TURNE

 

Dansk Slager Parade er nu klar til at fejre dansktoppen på 21 år. Det bliver med de gode kendte navne, og de originale hits!

HOLDET BESTÅR I 2018 AF:

Det bliver et hold med masser af erfaring, og stribevis af velkendte hits, der kommer til at underholde publikum over hele Danmark i Januar og Februar 2018

BJØRN TIDMAND

Lille Sommerfugl m.fl.

GRY MEILSTRUP

Kloden Drejer m.fl.

JOHN ANDERSEN

Belinda m.fl.

LARS STRYG

Aldrig Mer Må Jeg Se Dig m.fl.

ANNE METTE RIX

Stort Dansk Top Talent

LISE HAAVIK

Du er fuld af løgn m.fl.

KARIN STRAND-HOLM

Konferencier, Kendt fra DK4

KLAUS & SERVANTS

Herstedvester m.fl.

Copyright @ All Rights Reserved