MEDVIRKENDE

Dansk Slager Parade

"Lidt go' musik gør alle mennesker glade."

Gustav Winckler

DANSK SLAGER PARADE

HVEM ER MED?


Dansk Slager Parade 2021 har ikke mindre end to nye navne på plakaten, når tour bussen kører Paradens team rundt i det danske land.


Men selvfølgelig har koncertarrangør, Stig Ulrichsen, også sørget for, at der bliver gensyn med solister som har været med til at gøre Dansk Slager Parade til den længst løbende turné, vi har i Danmark – det er 23. år tour bussen forlader sin garage, når startskuddet lyder den 14. januar.


Grandprix-stjerner, et Rock ’n’ Roll ikon, en revy-stjerne, og evergreen-dansktop leverandører udgør det slager-team, som Karin Strand-Holm – populær dk4 TV-værtinde – præsenterer på scenen i den stribe byer, som paraden besøger i 2021.


Det er ikke en trykfejl, at grandprixstjerner er skrevet i flertal, for der er både en kvindelig og en mandlig med i showet.

Hvis vi retter blikket mod melodigrandprixets storhedstid, så er der vist ingen, der ikke får hænderne et godt stykke op over ørerne, når Kirsten Siggaard fortæller os, hvad der får hende helt op i det røde felt på en regnvejrsdag, hvor der ikke er meget, der tyder på, at solen kommer frem igen. Sammen med hendes øvrige grandprix topscorere er ”Det lige det” blandt dem, der repræsenterer eliten af de sange, vi er blevet præsenteret for i løbet af det sidste halve århundrede.


Drama Queen – hvis borgerlige navn så men er Peter Andersen – er Paradens mandlige grandprix stjerne …klædt ud som dronning for at matche sin sang og sit kunstnernavn. Ud over sit store hit som – og med – Drama Queen – er Peter en kunstner, der bevæger sig i mange genrer, så der er virkelig noget at glæde sig til.


Fra revyen verden bliver der et glædeligt gensyn med skuespiller og sangerinde, Pernille Schrøder. Hun var med for nogle år siden, og nu er hun på igen med nogle af de helt store evergreens, som alle kender – og ikke ka’ la’ vær’ at synge med på. Når Pernille er med i et show, så får lattermusklerne altid rigelige motion – og hendes medvirken i Dansk Slager Parade 2021 bliver ingen undtagelse.


Slagermusik er et vidt begreb, og det er en heldig ting, fordi det giver mulighed for en stor variation, når kunstnere og repertoire udvælges og sammensættes. Så der er selvfølgelig plads til et af 70’ernes helt store popidoler. Torben Lendager vil glæde os med både hårdtslående Pop/Rock og hjertevarm dansk evergreen pop – der er både en sang til mor og en sang til mormor.


Der er to solister, der har præmiere på Dansk Slager Parade i år – Peter, Drama Queen er som tidligere nævnt den ene, og den anden er Michael Jensen. Her skal vi nok sige Mik & Pylle, for så ringer den, og opmærksomheden samler sig om deres store dansktophit fra 1994. De var på listen 20 uger – heraf 6 uger på 1. pladsen med ”Floden”. 


Paradens husorkester er Klaus & Servants, som akkompagnerer hele holdet. De har på det seneste markeret sig med nye sange, der har fået en flot modtagelse – men der er ingen tvivl om, at de også tager en tur til Herstedvester.


Så der er virkelig noget at glæde sig til, når Karin Strand-Holm med sædvanligt humør og glimt i øjet byder velkommen og præsenterer Dansk Slager Parade 2021.

Holdet bag Dansk Slager Parade 2021, med to navne der aldrig har været med før: Drama Queen og Michael Jensen. Kirsten Siggaard vender tilbage efter en pause på ti år.

DANMARKS STØRSTE DANSKTOP TURNE


Dansk Slager Parade er nu klar til at fejre dansktoppen på 23 år. Det bliver med gode kendte navne, og masser af hits!

HOLDET BESTÅR I 2020 AF:

Det bliver et hold med masser af erfaring, og stribevis af velkendte hits, der kommer til at underholde publikum over hele Danmark i Januar og Februar 2020

Kirsten Siggaard

Ka' du se hva' jeg sa' m.fl.

Drama Queen

Drama Queen m.fl. 

Torben Lendager

Vi holder fest m.fl

Michael Jensen

Floden m.fl.

KARIN STRAND-HOLM

Konferencier, Kendt fra DK4

Pernille Schrøder

Revy m.m.

KLAUS & SERVANTS

Herstedvester m.fl.

Copyright @ All Rights Reserved