MEDVIRKENDE

DANSK SLAGER PARADE

HVEM ER MED?


Tiden flyver – og Dansk Slagerparade flyver med. Holdet for 2024 er allerede sat.


Hun sang ”Snart er du mer’ end 17 år” – og både sangen og Anette Klingenberg har holdt hele vejen, fra da hun hittede med den på 70ernes dansktop, og frem til i dag – hvor den har status som en af de største evergreens på den danske popscene. Og mon ikke der også bliver et genhør med ”Mini Max”, når Annette tager på tur – sammen med Peter Vesth og Kristian Rusbjerg. Den festlige duo er fast inventar på dansktoppens førsteplads – og det skal vi nok få at høre, når holdet letter anker.


Ombord i tour-bussen finder vi også Peter Andersen – og her er det nok bedre at sige ”Drama Queen” eller bare DQ, for så ved alle, at der er tale om vores Melodi Grandprix vinder fra 2007.


Peter væltede huset, da han var med på Dansk Slager Parade for første gang – og han agter at gentage succesen i 2024. Om ”Drama Queen” er på repertoiret igen bliver ikke afsløret før premieren – men vi kan røbe, at den populære drag-sanger har et rigtig godt øje til Birthe Kjær.

Michael Jensen – den korte version er bare Mik – er med igen for at hylde nogle af vores hjemlige croonere.


Traditionen tro er Karin Strand-Holm konferencier, og det er Klaus & Servants, der udover at back’e solisterne op også underholder med egne nye og ældre hits.

Årets plakat med holdet bag Dansk Slager Parade 2024. 

DANMARKS STØRSTE DANSKTOP TURNE


Dansk Slager Parade er nu klar til at fejre dansktoppen på 27 år.

Det bliver med gode kendte navne, og masser af hits!

HOLDET BESTÅR I 2024 AF:

Det bliver et hold med masser af erfaring, og stribevis af velkendte hits, der kommer til at underholde publikum over hele Danmark i januar, februar og marts 2024

Peter Vesth

Kristian Rusbjerg

Veras vinterven

m.fl.

Michael Jensen

Floden m.fl.

Annette Klingenberg

Snart er du mer end 17 år

m.fl

KLAUS & SERVANTS

Herstedvester m.fl.

Drama Queen

Hylder Birthe Kjær!

KARIN STRAND-HOLM

Konferencier, Kendt fra DK4