MEDVIRKENDE

DANSK SLAGER PARADE

HVEM ER MED?

På Dansk Slager Parade 2025 kan du endnu en gang opleve alle de største hits og populæreste sange fra den skønne danske sangskat. Blandt kunstnerne finder vi Jan Schou, Susanne Breuning, Michael Winckler, Anne-Mette Rix, Karin Strand-Holm og Klaus & Servants.


Jan Schou kender hele Danmark fra utallige revyer som den sjove mand. Det er første gang, han stiller op på Dansk Slager Parade – og han opfylder dermed et flere år gammelt ønske fra Stig Ulrichsen, CB & Ole B. Booking, som styrer Dansk Slager Parade.


Og mon ikke Susanne Breuning giver et par af farmand Knud Pheiffers evigt grønne sange? Susanne er en ikonisk skikkelse i revyverdenen – og nu får vi også lov at opleve hende på Dansk Slager Parade.


I 2025 ville Gustav Winckler være fyldt 100 år. Dette bliver fejret, og hvem kan gøre det bedre end sønnen Michael Winckler?


Anne Mette Rix har været med på Dansk Slager Parade flere gange tidligere, og hun har hver gang været en veloplagt og festlig overraskelse. Det bliver spændende, hvad hun vil glæde os med i 2025. Uden at løfte sløret kan vi love, at der bliver fuldt tryk på nogle af de helt store danske popklassikere.


Traditionen tro er det Klaus & Servants, der – foruden at backe alle solisterne op – også serverer både helt nye sange og ikoniske hits fra deres store bagkatalog.


Hele den festlige buket præsenteres med glimt i øjet af Karin Strand-Holm. Vent ikke med dit billetkøb! Sidste år var lang de fleste steder udsolgte længe før koncerten, og de første steder har allerede meldt udsolgt for 2025.


Glæd dig til en uforglemmelig oplevelse med Dansk Slager Parade 2025!

Årets plakat med holdet bag Dansk Slager Parade 2024. 

DANMARKS STØRSTE DANSKTOP TURNE


Siden 1997 har Dansk Slager Parade hvert år fejret dansktoppen med gode kendte navne, og masser af hits!

HOLDET BESTÅR I 2025 AF:

Det bliver et hold med masser af erfaring, og stribevis af velkendte hits, der kommer til at underholde publikum over hele Danmark i januar, februar og marts 2025

Jan Schou

Er du dus med himlens fugle

m.fl.

Anne-Mette Rix

"The Sound of Laban" m.fl.

Susanne Breuning

En lille pige i flade sko

m.fl

KLAUS & SERVANTS

Herstedvester m.fl.

Michael Winckler

Hylder far: Gustav Winckler!

KARIN STRAND-HOLM

Konferencier, Kendt fra DK4